Arna van der Sloot woont in Den Haag en deed verschillende theateropleidingen. Waaronder DDV Arnhem en Toneelschool Amsterdam. Ze is in juni 2006 afgestudeerd aan de Acteerstudio en heeft inmiddels in verschillende voorstellingen en festivals gestaan. Zoals Heijermans Festival, Festival aan de Werf (Als je haar maar goed zit), Midzomergracht Festival (Familiezaak). Tussen 2008 en 2010 speelde zij bij Theatergroep JETZT (Den Haag)  o.a.: ´Onder het Puin´ (Eva Keuris/Mart-Jan Zegers), ´Ook jij mag er zijn´ (Bas Beerendonk/Jorinde Keesmaat) en in de locatievoorstelling ´Plastische Vervorming, het onzichtbare leven van trams´ (ism Het Arsenaal).

In maart-april 2010 speelde zij in opdracht van Theatergroep MAAR haar eerste solovoorstelling ´Net Niet´ (Marjet Moorman, Arna van der Sloot/Jorinde Keesmaat). In 2014 speelde zij 2 historische stukken waaronder ‘Emma’s Dilemma, 24 uur wankelt de troon’.

In 2012 en 2013 heeft zij als filmmaker meegedaan aan de online competitie van het NFF. Twee keer werd zij met 1 van haar films genomineerd voor de vakjury- en publieksprijs. In 2013 kwam haar eerste documentaire uit. In 2014 deed zij meerdere keren als producent mee aan het 48h Filmproject en wist enkele nominaties in de wacht te slepen. In 2015 kwam haar tweede documentaire uit, deze had een premiere in Den Haag. In Colombia werd hij geselecteerd bij een festival, daar viel de documentaire vervolgens niet in de prijzen. Haar derde documentaire is zo goed als klaar om getoond te gaan worden.

Meer over Arna van der Sloot op Linkedin.